top of page

GRATIS VERZENDING BOVEN DE € 50

poster.jpg

Ruik, voel, proef en beleef.

Alles voor jouw perfecte 'me-time' met de mooiste ingrediënten uit de natuur. 

Dé plek voor natuurlijke en dierproefvrije bath & bodycare cosmetica. Producten met een unieke geurbeleving, diversiteit uit etherische oliën en weloverwogen natuurlijke bestandsdelen. Speciaal voor jou samengebracht en met hoogwaardige kwaliteit ontwikkeld. Wij bieden natuurlijke cosmetica vanuit passie en liefde voor de hedendaagse vrouw, van een normale tot zeer gevoelige huid die zoekt naar dat extra 'zen' momentje in haar drukbezette week. 

 

By Zen Shui |  From Nature with love.

Give yourself the gift of nature as often as you can.

Onze producten worden zorgvuldig én met alle aandacht ontwikkeld.

Spa-ingrediënten

Etherische oliën.

Ontdek de voordelen uit etherische oliën.

Een etherische olie is een sterk geconcentreerde aromatische en olieachtige vloeistof gewonnen uit planten. Dit gebeurt volgens een welbepaald procedé om de essentie of de levenskracht van de plant te bevatten die er van nature aanwezigheid is. Het is ook daarom dat etherische olie ook wel eens essentiële olie wordt genoemd. Elke plant heeft zijn uniek aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook zijn eigen toepassing.

Onze producten bevatten een breed scala aan essentiële oliën. Het is de pure basis van onze heerlijke en verzorgende producten bij Zen Shui.

 

Want bij de natuur begint het en is het onze missie hier zo dicht mogelijk bij te blijven.

Over Zen Shui

"Een passie wordt werkelijkheid in Zen Shui waarin natuur en cosmetica elkaar ontmoeten."

In 2018 is Zen Shui ontstaan uit twee ideeën:

- Het ontwikkelen van onze eigen huidverzorging voor de zeer gevoelige en hypo allergene huid. Simpel en effectief. 

- Het idee om vrouwen die door hun drukbezette week niet in de gelegenheid zijn om een wellness of sauna te bezoeken, een heerlijke spa beleving thuis te laten ervaren. 

 

Een 'Zen momentje' met de mooiste ingrediënten uit de natuur.'

Bij Zen Shui selecteren wij onze producten op basis van liefde.

Uit liefde voor de mens, dier en planeet. Wij kiezen daarom voor duurzaamheid, biologisch, vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen en dierproefvrij. Minimalistisch, oftewel de kracht van eenvoud met alleen de mooiste ingrediënten van de hoogste kwaliteit. 

Omdat wij in-house ontwikkelen, volgen de producten van 'The 5 Elementen-lijn' elkaar op. Ontwikkelen doen wij met veel zorg en aandacht. Ook bieden wij luxe merken Bath & Bodycare  aan in lijn met onze visie. Houdt daarom onze website in de gaten voor nieuwe releases!

Nicolien

Oprichtster Zen Shui

Neem contact op

Bedankt voor de inzending!

bottom of page