top of page

Over Zen Shui

"Een passie wordt werkelijkheid in Zen Shui waarin natuur en cosmetica elkaar ontmoeten."

 

In begin 2018 bracht een eenzelfde passie, twee ideeën samen. Een droom om een huidverzorgingslijn te ontwikkelen voor de zeer gevoelige huid én het wellness gevoel bij de mensen thuis te brengen in de vorm van thuisbelevingen. Want voor wie geen tijd heeft om naar de sauna te gaan, brengen wij het sauna gevoel bij je thuis. Een 'zen momentje' voor vrouwen, moeders (én dochters) met de mooiste ingrediënten uit de natuur. 

 

Voel, proef, ruik en beleef.

 

Met veel enthousiasme zijn we van start gegaan. De naam werd al gauw bedacht. 'Zen Shui'.  Zen komt van oorsprong uit het boeddhisme. In het boeddhisme staat 'Zen' ook voor een staat van verlichting.

Voor ons betekend het woord vooral ontspannen en een vredig gevoel hebben.

 

De letterlijke vertaling van 'Shui' is water en kennen we ook uit de Chinese leer van Feng Shui. Het water staat voor het brengen van balans, rust en positieve energie. Hiermee maken wij tevens de vertaalslag naar de combinatie van huidverzorging en heerlijke producten voor bad en douche.

Om de plannen werkelijkheid te maken hebben we maanden van onderzoek gedaan en uiteindelijk de juiste partij gevonden om samen in het lab een geweldige formule te creëren. Eind 2018 was Zen Shui niet alleen maar een idee, maar ook eigen merk. Een natuurlijke cosmetica merk geïnspireerd door de elementen uit de natuur. 

Aarde, Vuur, Water Hout en Ether.

Het bedenken en ontwikkelen kost veel tijd en aandacht. Het is dé essentie om een mooi product te creëren van hoogwaardige kwaliteit. Dit is de reden waarom de producten van de '5 Elementen lijn' elkaar opvolgen. 

 

Ook koop je bij ons veel mooie, duurzame, vegan en dierproefvrije producten die het perfecte cadeau zijn om een ander te geven of om jezelf lekker mee te verwennen. 

You deserve some me-time!

Liefs, Nicolien

Oprichtster Zen Shui

bottom of page