top of page
Groene planten

Verzenden & Retourneren

Gratis verzending boven de € 50 - Nederland

Gratis verzending boven de € 100 - België

V​erzenden 

Je kunt bij ons op ieder moment van de dag bestellen. Orders versturen wij iedere week op dinsdag en op vrijdag. Bij sommige producten geldt een langere levertijd. Indien dit van toepassing is, staat dit vermeld op de product pagina.
Zodra de bestelling is verzonden krijg je bericht van ons. We sturen je een Track & Trace Nummer zodat jij het pakket kan volgen. Bestellingen vanaf € 50,- verzenden wij gratis! De verzendkosten bij bestellingen onder de € 50,- zijn v.a. € 3,95. Komt hier een deel van retour, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten.
Onze pakketten worden verstuurd met DHL of met DPD.

Tarieven verzending:  

Standaard verzending (€ 4,50)

Ophalen DHL ServicePoint (€ 3,95)

 Gratis bezorging Doetinchem en omg. ( € 0,-)

Verzending België (Tijdelijk niet mogelijk)

Voor bestellingen in België gelden dezelfde voorwaarden. Inclusief Track & Trace. Bestellingen vanaf € 65,- euro verzenden wij gratis! De verzendkosten bij bestellingen onder de € 65,- zijn € 8,95. Komt hier een deel van retour, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten. De pakketten worden verstuurd met PostNL.


Tijdens feestdagen kan de bezorging van jouw pakket door PostNL en DHL vertraging

oplopen door aanhoudende drukte.  

Retourneren

Natuurlijk heb je de mogelijkheid jouw bestelling conform de in onze algemene voorwaarden vastgelegde termijnen te retourneren. Meer over het retourneren van bestellingen via de Zen Shui Shop leest u in onze algemene voorwaarden.

Je kunt zonder opgave van redenen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. Wel dien je dan de bestelde producten in goede en ongebruikte staat (en in de originele verpakking) te retourneren. Je kunt de producten retourneren door het als pakket aan te leveren bij een DHL of DPD service punt in jouw buurt.

 

Wij streven ernaar om een retourzending binnen 3-5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Na de verwerking ontvang je bericht. Zen Shui streeft ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking te voldoen. In ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Verzendkosten en aansprakelijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of stort Zen Shui het aankoopbedrag terug op de rekening. 


Klachten en defecten kunnen niet als reguliere retour worden verzonden, maar moeten z.s.m. gemeld worden bij de klantenservice via zenshui-nl@outlook.nl.

Retouradres:
Zen Shui / retouren
Stamperijstraat 19
7011 VS Gaanderen

​​

  • Zen Shui Cosmetics is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!

bottom of page